Os
Tilsammen har vi gennem mange år jongleret med forskellige sider af det journalistiske fag.
Vi har arbejdet med radio, tv, skriftlige medier og en bred variation af kommunikationsopgaver.
Det kan du se mere om her på siden, hvor vi hver især præsenterer os.

Det er også her, du finder vores kontaktinfo – du er velkommen til at ringe eller e-maile direkte til hver af os.

Kirsten Stubbe-Teglbjærg

Uddannet journalist 1980, ansat på Sjællands Tidende og senere som kommunikationsmedarbejder i henholdsvis Holbæk og Kalundborg kommune. Gennem 32 år ansat i DRs Kommunikationsafdeling.
Har sammen med Preben Lund skrevet:
”Fup, svindel og Fifleri”, om svindel i forsikringsbranchen.
”Over alle bjerge”, om smugleri
”Vejen til Vrede”, om adfærd i trafikken.
Desuden forfatter til ”Cigaretter, whisky, penge og piger”, om de danske smuglerkonger i 1960’erne.

Preben Lund

Efter en årrække med ansættelse i Kriminalforsorgen journalist i DR. Har blandt andet arbejdet som reporter og studievært i diverse programmer. I knap 25 år reporter og studievært i DR Nyheder, Radioavisen. Har været medtilrettelægger af dokumentarerne ”Hans Hedtoft” – om grønlandsskibets Hans Hedtofts forlis – og ”Fire drab der ændrede Danmark” – om drabet på fire politifolk i 1965. Har skrevet artikler til Helsingør Dagblad, hovedsageligt om historiske emner. Medarbejder på fagbladet ”Fængselsfunktionæren” og redaktør af ”KF-Bladet”.
Har udgivet bøgerne: ”16 år i fængsler”, ”En smerte så stor”, ”Efterforskeren”, ”Sindssyg i gerningsøjeblikket”, ”Vlado”, ”Bander Bomber og Bagmænd” og ”Statsadvokaten”– om retspsykiatriske og politifaglige emner.
Sammen med Thomas Hjortsø: ”John” – om modstandsbevægelsen under anden verdenskrig.
Sammen med Kirsten Stubbe-Teglbjærg skrevet: ”Fup, svindel og Fifleri”, om svindel i forsikringsbranchen. Desuden: ”Over alle bjerge”, om smugleri og ”Vejen til Vrede” om adfærd i trafikken.
Sammen med Henriette Bendix skrevet: ”Miraklet på Blegdammen” – om polioepidemien i 1952/1953 og ”Nabostrid” om strid mellem naboer.
Har holdt adskillige foredrag med relation til disse udgivelser.

Henriette Bendix

Har en del år arbejdet med PR i film- og tv-branchen, med køb/salg af rettigheder til film og tv-serier og som projektleder i forbindelse med forskellige events. Mange år som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver.
Har undervist i ghostwriting, bogskrivning, kommunikation, at gå fra job som journalist til kommunikationsmedarbejder og holdt foredrag med udgangspunkt i egne bøger.

Har sammen med Preben Lund skrevet: ”Miraklet på Blegdammen” – om polioepidemien i 1952/1953 og ”Nabostrid” om strid mellem naboer. I efteråret 2023 udkommer vores bog ”I kapløb med døden” om anæstesi og intensiv terapi gennem 180 år.

Har ghostwritet: ”Du som er i himlen – os der er tilbage”, ”Gospel” og i samarbejde med Søren Holmgren ”Blind tillid – vejen til personlig succes”.

Har desuden skrevet: ”Hvis tårer var guld”, ”Øen i havet”.